In Memorian

November 2015

Aad Kortrijk

Bedroefd geef ik als voorzitter van de SCGXF door dat na een moedig lijden afgelopen woensdag is overleden onze lieve Aad Kortrijk.
Mevrouw Kortrijk was al vanaf de oprichting lid van onze vereniging en vervulde de laatste jaren de taak als penningmeester.
Met haar net zo bevlogen echtgenoot Dick was zij altijd trouw op al onze uitjes, toerritten en vergaderingen aanwezig.
Zij was dan altijd trots op het feit dat zij nog een van de weinigen was die haar auto zelf als eerste eigenaar had gekocht en derhalve dus al vanaf 1981 hier mee rondreed..
Wij zullen haar lieve bevlogen aanwezigheid ernstig missen en wensen haar nabestaanden alle sterkte toe om dit verlies te kunnen dragen.

Dag lieve Aad, dank je wel voor al je bemoeienissen met de club.

Ik ga je heel erg missen!
Ingrid Stroosnijder, Voorzitter SCGXF.

Juni 2002

janny
Janny Coens

Diep bedroefd ontving ik het bericht dat op 29 juni is overleden, mijn medeoprichtster van de Suzuki Coupé GX Fanclub.

Ik herinner mij Janny niet alleen als mijn ‘steun en toeverlaat’ binnen het wel en wee van ons clubje, maar vooral als een warme, liefdevolle vriendin waar je dag en nacht bij terecht kon.

Onze vriendschap is in die 12 jaar dan ook veel verder uitgegroeid met wat eens begon als de gezamenlijke voorliefde voor zo’n Japans autootje.

Niet alleen ik, maar ook allen die haar zo liefhadden, zullen Janny vreselijk missen.

Ingrid Stroosnijder, Voorzitter SCGXF.