Lid worden?
  U kunt lid worden van de SCGXF als u de eigenaar bent, of bent geweest van één of meerdere modellen zoals genoemd in onze doelstelling. Je hoeft niet persé een coupé (meer) te hebben, je kunt ook het coupeetje een warm hart toedragen. Dat is genoeg!

Vanuit de club (bestuur/organisatie) wordt er, als het even kan, een bijeenkomst, toerrit of een ander gezellig samenzijn georganiseerd. Soms komt er een lid met een voorstel voor een evenement of toerrit in zijn/haar buurt. Dat soort zaken juichen wij alleen maar toe.

De contributie per jaar bedraagt nu €25,00. (eenmalig €2,50 administratie kosten) Indien, er meer of minder geregeld/georganiseerd wordt vanuit het bestuur en er leden bijkomen of juist leden gaan, zal er bekeken worden of de contributie dan wel verlaagt wordt of juist verhoogt wordt. Wij zijn verheugd dat we jullie een prachtige website kunnen aanbieden waar je je hart kunt ophalen.

Wilt u zich opgeven als lid (je bent dan ′vriend van de Suzuki Coupé GX fanclub′,) dan krijg je een heus lidmaatschapskaartje. Vul het aanmeldingsformulier in en maak het verschuldigde bedrag over op bankrekening:
ING Bank NV.

IBAN:NL42 INGB 0000 0757 00
BIC CODE:INGBNL2A
T.n.v:Suzuki Coupe GX Fanclub te Diemen

Het aanmeldingsformulier vindt u onder aan de pagina. Print het formulier uit en vul deze in, stuur het op naar:
Suzuki Coupe GX Fanclub
t.a.v. Secretariaat
Lijsterbesoord 31
1112 EG Diemen

In plaats van opsturen kunt u het formulier ook na het invullen, scannen en e-mailen naar: secretariaat (at) suzukicoupegxfanclub.nl

Na betaling ontvang je dan z.s.m. je pasje. Houd je er rekening mee dat we allen een volledige baan hebben, dus neem dat zo spoedig mogelijk alsjeblieft letterlijk!

Hoop jullie te verwelkomen!

Mededelingen

De formulieren voor inschrijving zijn helaas niet meer up to date maar zijn wel te gebruiken. Binnenkort komen er nieuwe. Waarom ? Zie het verhaaltje hieronder.

Het “gezinslid van..”

Conform de statuten kent de Suzuki Coupe GX Fanclub leden, als je je als lid aansluit bij ons clubje, dan ben je in het bezit van een Suzuki Coupé GX. Later bleek dat er ook ′gezinsleden′ mee wilden naar uitstapjes, meetings, ritten en andere bijeenkomsten. In het verleden betaalden de gezinsleden de helft aan contributie, nu is dat hetzelfde als een lid, maar dit kan in de toekomst nog veranderen. Een gezinslid kan/kon ook een coupé hebben! Gezinsleden krijgen een toevoeging aan het lidmaatschapsnummer, dus 156/1.

De “vriend van..”

Toen bleek dat een lid zijn coupeetje had verkocht maar wel graag bij ons wilde blijven, we hadden zo′n gezellig clubje, besloten wij het fenomeen ′vriend′ in het leven te roepen. Je hebt dan géén coupé (meer) maar draagt de club nog steeds een warm hart toe. Deze leden houden hun eigen lidnummer maar met een V ervoor. Dus bijv, nr. V85.

De “donateur.....”

Die groep mensen die geen coupé hebben en ook nooit hebben gehad, maar het fenomeen nog steeds leuk vinden, noemen wij donateur (denk aan garages, onderdelen, importeur). De minimale bijdrage voor een donateur is 10 euro. Een donateur heeft echter géén stemrecht bij vergaderingen.

Download HIER het inschrijfformulier.

Download HIER het mutatieformulier.