Startpagina
 
Makkum, 29 juli 2017

Beste deelnemers van de 1ste Suzuki Muggentoer op 23 september,

De bijdrage is € 26,-- per persoon hiervoor krijg je koffie incl. gebakje, lunch incl. een frisdrank, routeboekje en een rallyschild.    We hebben afgesproken dat de deelnemers de bijdrage in eerste instantie zelf betalen zodat we ook zeker weten dat iedereen komt.    Na je aanwezigheid zal de Suzukiclub de bijdrage terugstorten, mits je lid bent en de contributie hebt betaald.

De bijdrage van € 26,-- per persoon kun je overmaken op rekeningnummer NL90KNAB0255860714 tnv The Hartfield Group ovv toerrit 23 sept en je naam/namen.

Graag ontvangen we de betaling voor 14 september zodat we de locaties definitief kunnen bevestigen.

Ontvangst is tussen 10:00 en 10:30 uur bij La Place, Fonteinlaan 1 in Haarlem    Om 11:00 uur begint de toerrit op basis van een bolletjes pijltjes route.    Rond 12:30 uur verwachten we de eerste mensen bij de lunchlocatie voor een heerlijke maaltijd (geen kroket of broodje kaas).    Tussen 13:30/14:00 uur zullen we weer vertrekken voor het tweede deel van de route waarna we rond 15:30/16:00 uur weer bij het beginpunt verwachten aan te komen.

Laat even weten als vegetarisch of allergisch bent zodat we daar rekening mee kunnen houden.

De totale afstand is ongeveer 130 kilometer

Wij hebben er zin in !!

Tot 23 september,

Jan Schilstra en Allard-Esther van HardeveldDiemen, 1 juni 2017

Vorige maand hadden wij de gelegenheid om een aantal dagen met een SC100 te rijden voor een van onze zogenaamde ‘Oud en nieuw’-verhalen. Bij het maken van het artikel en de bijbehorende video heb ik veel gehad aan de website van uw club; vandaar dat ik een naamsvermelding in het bericht op zijn plaats vond.

Frank Buma
ANWB Autoportal

Klik hier voor het artikel.  
Diemen, 17 april 2016

Hallo Ingrid en Suzuki GX Fanclub leden,

In de nieuwsbrief wordt gevraagd of er leden zijn die een ritje willen organiseren. Daarom wil ik graag de ritten onder de aandacht brengen die wij dit jaar al gepland hebben voor eigenaren van een klassieke Suzuki.

In Februari van dit jaar zijn wij met onze website SuzukiKlassiekers.nl van start gegaan. Deze website is een register van klassieke Suzuki auto's als de Suzuki Fronte, de Cappuccino, de SC-100GX en de Suzuki LJ80. Voor eigenaren van klassieke Suzuki auto's hebben we dit jaar al meerdere ritten gepland staan. De eerste rit is een rit op 28 mei van Zwolle naar Triemen waarbij een bezoek gebracht wordt aan het LJ80 evenement dat daar gehouden wordt en waarbij we 's avonds met de BBQ mee mogen doen.

Op 4 september willen we als Suzuki Klassiekers gezamenlijk deelnemen aan de Japan Classic Day bij het oldtimer museum in Boxtel.

Alle leden van de Suzuki GX Fanclub zijn van harte uitgenodigd om mee ter komen doen met deze ritten. Meer informatie is te vinden op de website www.suzukiklassiekers.nl onder het kopje "evenementen algemeen".

Met vriendelijke groeten,

Johan Schoenmaker


Diemen, 14 november 2015

Lieve leden, vrienden,

Bedroefd geef ik als voorzitter van de SCGXF door dat na een moedig lijden afgelopen woensdag is overleden onze lieve Aad Kortrijk. Mevrouw Kortrijk was al vanaf de oprichting lid van onze vereniging en vervulde de laatste jaren de taak als penningmeester.

Met haar net zo bevlogen echtgenoot Dick was zij altijd trouw op al onze uitjes, toerritten en vergaderingen aanwezig. Zij was dan altijd trots op het feit dat zij nog een van de weinigen was die haar auto zelf als eerste eigenaar had gekocht en derhalve dus al vanaf 1981 hier mee rondreed..

Wij zullen haar lieve bevlogen aanwezigheid ernstig missen en wensen haar nabestaanden alle sterkte toe om dit verlies te kunnen dragen.

Dag lieve Aad, dank je wel voor al je bemoeienissen met de club.

Ik ga je heel erg missen!

Ingrid Stroosnijder
Voorzitter SCGXF.


Diemen, 22 juli 2015

Lieve leden, vrienden,

Hierbij de rij-impressie van de Suzuki SC 100 GX Coupé welke verschenen is in AutoReview Classic Cars.

Met dank aan AutoReview, Marco Bergsma en Christiaan Trip.

(Klik op de foto om de pdf te openen)


Diemen, 08 juli 2015

Oldtimerdag Wassenaar 15 augustus 2015

Dit jaar organiseert Das Garage in samenwerking met de Oranje Vereniging Wassenaar op 15 augustus voor de vierde keer de Oldtimerdag Wassenaar. Tijdens deze dag kunt u met uw oldtimer een puzzelrit rijden in de regio en is er een verkiezing van de mooiste klassieker. De oldtimerdag is een onderdeel van de oranje feestweek in Wassenaar.

De dag vindt plaats op het marktterrein aan de Berkheistraat in Wassenaar, waar u vanaf 12 uur van harte welkom bent. Vanaf 12.30 uur start de puzzelrit waar deelnemers kosteloos aan kunnen deelnemen. Om 4 uur wordt er bekend gemaakt welke auto door het publiek tot mooiste klassieker is verkozen.

Voor meer informatie: DasGarage.

Tot zaterdag 15 augustus!


Diemen, 04 juni 2015

Lieve leden, vrienden,

Vandaag ons 25 jarig bestaan feest van mijn geesteskind de Suzuki Coupé GX Fanclub gevierd.


Hierbij een impressie op de boot: Brunch in Amsterdam

Ooit 111 auto's op een meeting nu na 25 jaar nog 5.. maar het was fantastisch!
Met dank aan alle aanwezige leden en introducéés.


Diemen, 21 juni 2015

Lieve leden, vrienden,

Hierbij het resultaat van de fotoshoot in Makkum, het artikel wat verschenen is in Auto Bild Klassik over ons Coupeetje.


Met dank aan Rommy Schilstra, Till Schauen en fotograaf M. Gloger.


“Als alle Welt den Heckmotor tot glaubte, brachte Suzuki ein neues Heckmotorauto. Den Sinn darin können wir heute erkennen: Der SC100 schlàgt die Brricke zum Smart.”


Diemen, 20 mei 2015

BELANGRIJK

Lieve leden, vrienden,

“Even snel” want ik heb het eigenlijk heel druk met en op school maarrrrrrr de tijd vliegt, en nee, ik ben het niet vergeten-! We bestaan in juni 25 jaar. Nou ja ..“we”..? Van mijn oude garde is nog erg weinig over.. maar 25 jaar IS 25 jaar dus lees even snel door en reageer of je “mijn woeste plan” leuk vindt.. Wel snel reageren en eerlijk zeggen of het je wat lijkt..

WAT is mijn plan?
Omdat de meeste van ons elkaar niet zo goed (meer) kennen wil ik iets organiseren om elkaar beter te leren kennen, en op deze wijze iets organiseren dat jullie contacten kunnen leggen met mede standers. Want van mij alleen kan het niet meer afkomen. Jullie moeten het zelf gaan doen, zelf dingen gaan organiseren. Ik geef alleen aan.. Ik ben er ooit mee begonnen..
Ik wil op zondag 21 juni a.s jullie uitnodigen om naar Amsterdam te komen (een beetje bijtijds zeg 09.00 á 09.30 uur) en dan ...daar komt-ie... met elkaar aan boord te stappen van een leuke boot waar ik voor jullie een uitgebreid ontbijtje heb gereserveerd. Vervolgens tuffen we een paar uur door de prachtige wateren en grachten van Amsterdam om vervolgens (na ongeveer 3 uur) jullie nog de gelegenheid te geven om elkaars auto te bewonderen en dan weer ieder zijns weegs.

Dit bied ik de leden aan omdat we mijn 25 jarig jubileum vieren!

Voor leden bied ik dit uitje kosteloos aan, wil je iemand meenemen dan zal die helaas wel de geldende kosten moeten betalen. Maar dat vraag je mij maar via de mail. Ik moet heel snel weten of er genoeg animo is, en als je je hebt opgegeven bij mij moet je ook echt komen. Het arrangement heeft n.l een “vanaf” aantal deelnemers. Reageren er bijvoorbeeld maar 6 mensen dan snap je dat het “hele feest” niet door kan gaan ( ik zie me al zitten ..... )
Dus: zeg even of je komt ( of niet) en of je eventuele introducés/introducees mee wilt nemen. Dan ga ik de boot reserveren, een parkeerplek zoeken, en het ontbijtje laten regelen.

Mij lijkt het in ieder geval heel gezellig..( Moet ook wel, want ik heb het zelf bedacht..?!)

Laat snel iets van je horen ( en ken je mensen van het allereerste uur waarvan je vindt dat die niet mogen ontbreken, laat me dat dan ook weten!)

Groetjes, Ingrid Stroosnijder
Voorzitter Suzuki Coupé GX Fanclub.


Diemen, 12 april 2015

Lieve leden,

Fotoshoot
Bij deze wil ik alle mensen bedanken die zo enthousiast gereageerd en/of zich aangemeld hebben voor de fotoshoot (er waren er vele!). Diegene die zich heeft ingeschreven zal worden benaderd voor verdere afspraken.

De inschrijving is nu gesloten.


Diemen, 8 april 2015

Lieve leden,

DRINGENDE OPROEP
Naar aanleiding van eerdere oproep even een herhaling.
Kom op lieve mensen, er moeten toch nog trotse bezitters zijn die hieraan mee willen doen. Voor een reportage in het magazine Classic Cars zijn wij op zoek naar 2 personen die hier aan mee willen werken (meer mag natuurlijk ook, hoe meer hoe beter). Voor de uitgave van juli 2015 willen zij een reportage van 6 tot 8 pagina's maken. Wil degene die mee wil doen ook een klein verhaaltje en een foto sturen over de auto. Het zal een combinatie worden van een meer algemene, historische omschrijving van de SC 100 GX en een meer persoonlijk verhaal over uw auto's (of een van beide) en wat de SC 100 GX voor u zo bijzonder maakt. Voor de auto's die ze willen fotograferen, gaat de voorkeur uit naar een in goede staat verkerend en zo origineel mogelijk exemplaar. Als de keuze er is doet een frisse of aparte kleur het altijd goed op de foto's.

Reacties mailen naar Ingrid Stroosnijder (info (at) suzukicoupegxfanclub.nl)

Reageren is mogelijk tot uiterlijk 31 mei 2015 (i.v.m. de deadline op 3 juli).


Diemen, 7 april 2015

Lieve leden,

Hierbij de laatste oproep!
Voor diegene die te samen, als Suzuki Coupé GX Fanclub, naar het JapFest willen dienen dit uiterlijk 10 Mei aan ons door te geven.

Graag een bericht sturen aan info (at) suzukicoupegxfanclub.nl met hier in naam en aantal auto's, dit in verband met het doorgeven van het aantal plaatsen.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ook in 2015 kan JapFest natuurlijk niet ontbreken. Weer met een bomvol circuitprogramma en geheel vernieuwd! In de ochtend Time Attack met de finales rond 13 uur, afgewisseld met Driftshows. Van 14 tot 18 uur is het tijd voor dragraces op de 1/4 Mile track voor de hoofdtribune. Een vernieuwde Show & Shine op de paddocks en natuurlijk ruimschoots ruimte voor de vele showcars! Evo's, Impreza's, Supra's, alles zal aanwezig zijn om er weer een onvergetelijke dag van te maken.

We willen graag weten of er animo voor is om hier met de club op de showpaddock te gaan staan. Waarom zouden wij er niet zijn? We zijn toch een japanner, alleen zijn we niet zo groot uitgevallen. Wil je hier naartoe, met je geliefde autootje, samen als club?

Graag een bericht sturen aan info (at) suzukicoupegxfanclub.nl als je hier interesse in hebt.

Overige informatie is te vinden op de website japfest.nl.


Lieve leden,

Hierbij alvast enkele foto's van de fotoshoot voor het blad Autobild Klassik.

Impressie Fotoshoot Makkum

Hopelijk is de fotoshoot zeer geslaagd als de foto's in het artikel komen te staan van Autobild Klassik.

Met vriendelijke groeten,


NIEUWSBRIEF, FEBRUARI 2015.


Niet in de planning maar TE LEUK om jullie te onthouden..
We zijn ineens helemaal in the picture!!
Eerst Auto Bild Klassik uit Duitsland en nu de Classic Car Magazine uit Nederland en Engeland!
Ik houd jullie op de hoogte, maar dit was de insteek, ik heb uiteraard al enthousiast gereageerd..
Hieronder een gedeelte van de mail:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Zodoende kreeg ik het idee om u te benaderen voor een reportage in ons magazine Classic Cars.
Wat ik voor ogen heb, is een reportage van 6 tot 8 pagina's.
Dit zal een combinatie worden van een meer algemene, historische omschrijving van de SC 100 GX en een meer persoonlijk verhaal over uw auto's (of een van beide).
Ervan uitgaande dat u uw medewerking wilt verlenen, uiteraard!
Misschien kunt u mij in het kort wat meer vertellen over beide auto's. Wat de onderlinge verschillen zijn (behalve de kleur en de buitenspiegels) en wat de SC 100 GX voor u zo bijzonder maakt.
Graag maak ik (of een collega van me) een keer een afspraak voor de fotografie van een of beide auto's. Uiteraard na 1 maart en zodra er geen pekel meer op de weg ligt.
Als bijlage bij deze mail heb ik een ouder artikel als voorbeeld meegestuurd.

Ter informatie: ons magazine Classic Cars wordt gemaakt door de redactie van Auto Review en verschijnt eens in de twee maanden. Het eerste nummer verscheen in maart 2014.
Classic Cars wordt zowel in Nederland als in Vlaanderen verkocht en is te vinden bij de bekende verkoopketens.
Inhoudelijk proberen wij zoveel mogelijk aandacht te schenken aan klassiekers en youngtimers uit de verschillende werelddelen en bouwperiodes, van vooroorlogs tot ca. 1995.

Mocht u nog vragen hebben, dan ben ik graag bereid deze te beantwoorden. Ik ben benieuwd naar uw reactie!

Met vriendelijke groet,

Igor Stuifzand
redacteur Auto Review / Classic Cars
Auto Review
Postbus 31331
6503 CH Nijmegen
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ik houd jullie op de hoogte!!

Ingrid Stroosnijder.


Lieve leden,

Hartelijk dank u voor uw steun.

Verschillende SC-eigenaren hebben via mail hun auto aangeboden om aan de foto-shoot mee te werken voor Autobild Klassik. Zij zijn met Rommy en Jan Schilstra uit Makkum overeengekomen om hun auto te gebruiken. Een GROTE DANK aan alle anderen.

Mooi om te zien dat zo veel clubleden bereid waren om te helpen, daarom wil Autobild Klassik graag een kleine beloning aan willen bieden: Als er leden zijn die bij de shoot aanwezig willen zijn met hun SC 100, zal de fotograaf een mooie collectieve foto maken van alle auto's en eigenaren die aanwezig zijn.

We willen elkaar ontmoeten in Makkum op 14 maart om 13.00 uur voor de clubfoto.

Ik hoop dat we met meerdere clubleden daar aanwezig kunnen zijn.

Mail mij even of men bij de foto-shoot aanwezig willen zijn.

Met vriendelijke groeten,


Lieve leden, even een oproepje van een collega ...

WIE vind dit leuk en wil er op reageren??
Graag een reactie die kant op!

PS. Laat het mij ook even weten.

Groetjes,

Ingrid Stroosnijder
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Hallo,

Mijn naam is Till Schauen.
Ik ben schrijfster voor het Duitse tijdschrift Autobild Klassik Wij zouden graag een artikel schrijven over de Suzuki SC 100. Daarvoor hebben wij foto′s nodig van een representatieve auto. Wie kan mij in contact brengen met een eigenaar van een leuke SC 100?

Bij voorbaat dank

met vriendelijke groet,
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Hello,

My name is Till Schauen.
I'm a writer for the German classic car magazine Autobild Klassik We would like to do a feature on the Suzuki SC 100. For that we will need photos of a representative car. Could you perhaps get me in touch with a owner of a nice SC 100?

Thank you, best regards,

Till Schauen

+496352 754941
+49151 1662 2915
schauen (at) tillschauen.de
Neumayerstr. 20
D 67292 Kirchheimbolanden


Ook in 2015 kan JapFest natuurlijk niet ontbreken. Weer met een bomvol circuitprogramma en geheel vernieuwd! In de ochtend Time Attack met de finales rond 13 uur, afgewisseld met Driftshows. Van 14 tot 18 uur is het tijd voor dragraces op de 1/4 Mile track voor de hoofdtribune. Een vernieuwde Show & Shine op de paddocks en natuurlijk ruimschoots ruimte voor de vele showcars! Evo's, Impreza's, Supra's, alles zal aanwezig zijn om er weer een onvergetelijke dag van te maken.

We willen graag weten of er animo voor is om hier met de club op de showpaddock te gaan staan. Dat betekent dat leden (+ eventueel één passagier) € 4,50 korting per persoon krijgen op het entreeticket en gratis kunnen parkeren bij de club op de showpaddock. In plaats van € 36,- betaal je dus maar € 27,- en heb je de auto bij de club op het paddock staan.

Waarom zouden wij er niet zijn? We zijn toch een japanner, alleen zijn we niet zo groot uitgevallen. Wil je hier naartoe, met je geliefde autootje, samen als club?

Graag een bericht sturen aan info (at) suzukicoupegxfanclub.nl als je hier interesse in hebt. Overige informatie is te vinden op de website: japfest.nl, deze zal per 1 januari geheel uptodate zijn met alle juiste informatie.