Video's
 
Taxatie Suzuki SC100

Een hele vrolijke auto bij de Taxateur, een dwergauto in prachtige staat!
Met dank aan Jan Scilstra en Autogek.tv

Blits Bezit - Suzuki SCX 1000R

Ken je de Suzuki SC100 GX nog? Dat ontzettend kleine coupeetje dat de Japanner in de vroegste jaren '80 op de markt brachten? Die had een motortje van 49 pk en schoot dus maar weinig op. Titus Koreman en Joop Houben transplanteerden een motor van een Suzuki GSX-R1000 motorfiets. Dan heeft ie ineens de beschikking over 180 pk en zoemt ie als een gekgeworden steegvlieg door het verkeer.

De rijles

Een legendarisch filmpje van een legendarisch duo: De Bie geeft Van Kooten rijles. Natuurlijk gaat het van dik hout zaagt men planken en de tekst is zo plat als een dubbeltje. "En wat doe je dan? Meteen je ringvinger omhoog." Tip: vooral niet doen tijdens de praktijkbegeleiding, maar het blijft hilarisch. Rijles van toen er nog geen files bestonden maar wel Puchs. Dit is niet de methode maar zeker leuk om te zien.

De historie van Suzuki.

De historie van Suzuki: Dealer versie.

1960's Suzuki Fabriekrondleiding.

ANWB Oud & Nieuw: Suzuki Ignis 2017.
De vormgeving van de Suzuki Ignis bevat een aantal knipogen naar markante modellen uit het verleden van de Japanse autofabrikant. Wij brengen de crossover met een van die voorvaderen samen. De SC100: half sportauto, half boodschappenwagentje!